Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Chauffeursvereniging

Flupland - Tholen

Nieuws

10 januari 2015. Langzaam maar zeker gaat het bij de meeste bestuurders doordringen dat een vergunning aanvragen gewoon verstandig is. De meeste aanvragen worden naar aller tevredenheid omgezet in een vergunning. Voor welke het wat problemen geeft, kijken we samen met de gemeente Tholen en de aanvrager of we tot een passende oplossing kunnen komen. Echter geven en nemen moet dan wel de boventoon voeren.

1 september 2014. Het parkeerbeleid van de gemeente Tholen is ingegaan. Voertuigen hoger dan 2,4 meter en/of langer van 6 meter mogen tussen 18:00 en 06:00 uur niet meer parkeren binnen de bebouwde kom. Voor inwoners van de gemeente Tholen is het mogelijk om een vergunning aan te vragen. Zij krijgen dan een aangewezen plaats. Voor vrachtauto's zal dat op de bedrijventerreinen zijn, voor bestelbussen in de keren op plaatsen waar ze geen tot weinig overlast veroorzaken.

13 februari 2014. Wederom zijn we als dagelijksbestuur bij de wethouder op bezoek geweest. Het plan krijgt steeds meer een definitief gezicht. Voor de meeste kernen zijn de definitieve locaties vastgesteld.

6 Januari 2014. In opdracht van de gemeente Tholen is de aannemer begonnen met het plaatsen van een vetafscheider, en het bestraten van het terrein achter de loods van Effective in Sint Philipsland. 

15 December 2013. We zijn wederom uitgenodigd door de wethouder om deel te nemen aan de besprekingen aangaande het parkeerbeleid. Eind januari 2014 zitten we rond de tafel, en het ziet er naar uit dat het een van de laatste gesprekken gaat worden.

December 2013. Het parkeerplan wat 1 januari 2014 in zou gaan is vertraagt. Door allerlei aanpassingen, en wettelijke termijnen is het niet mogelijk om deze datum te halen. Het streven is nu om het plan uiterlijk 1 april 2014 in te laten gaan.

Januari 2013. Ondertussen zijn we in December 2012 bij wethouder van Dis op bezoek geweest. Als bestuur hebben we daar een alternatief plan gepresenteerd. Momenteel wordt dit bekeken en doorberekent door de gemeente Tholen. Begin Februari gaan we weer bezoek, en horen dan of dit plan een basis is voor een volgende reeks gesprekken.

1 juni 2012. Afgelopen week heeft Leon van Hoof zijn DAF XF105 ingeleverd. Een Volvo FH12 kreeg hij terug. Of onze DAF-fan in harten nieren hier erg blij mee is, is nog de vraag. Dat het een wagen is om trost op zijn is zeker, getuigt de foto. De wagen is voorzien van een afnetsysteem, zodat het klimmen op de volle containers tot het verleden behoort. Leon, veilige kilometers toegewenst!

5 mei 2012. Deze week kregen wij via Kees Slager het goede nieuws, dat wethouder van Dis, 18 juni 2012, zijn standpunt aangaande het parkeerbeleid voor vrachtwagens, voor de commisie ruimte moet komen toelichten. Het is van belang dat wij (indein mogelijk ALLE leden van de vereniging) in grote getale op de publieketribune aanwezig zijn. Houdt deze avond dus vrij, en zorg dat je op tijd thuis bent.

3 maart 2012. Vandaag was de jaarvergadering van de vereniging. Deze is vlotjes verlopen. Marthijn heeft zijn functie als penningmeester teruggegeven. Pim Koedood is bereid gevonden om deze functie op zich te nemen. Marthijn, bedankt voor je inzet. Pim, welkom en succes! De rest van de vergadering is samen gevat in de notulen, en deze zullen één dezer dagen via de mail bij alle leden op de 'digitalemat' vallen.

2 maart 2012. Dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn, bleek vanmiddag wel. Nadat we na Mei 2010, niets meer van de gemeente Tholen hadden vernomen, kwam er zowaar een teken van leven uit Tholen. Dringend, en niet vriendelijk werden we verzocht of we ons op 7 of 8 maart konden melden bij de verantwoordelijk wethouder.

Na aandringen van onze kant, is verzet kunne worden naar vrijdag 9 maart 2012. We worden dan op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen welke er zijn. De commissie ruimte wordt maandag 19 maart 2012 ingelicht. Deze commissievergadering is openbaar en vangt aan om 19.30 uur.

10 februari 2012. Voor degene die in het bezit zijn van een smartphone of i.d., zijn we nu ook te volgen via de mobiele website. www.m.cvflupland-tholen.nl

28 januari 2012. Vandaag hebben we een rondje Tholen gedaan. Met een meetlat zijn we eens gaan kijken welke voertuigen er in de kernen staan geparkeerd met een lengte langer dan 6 meter of een hoogte van hoger dan 2,4 meter. Het resultaat was verbluffend. Een Mercedes sprinter met verhoogt dak, is te hoog. Dit geldt ook voor een VW crafter. Iveco en Renault met een verhoogt dak, komen ook boven de 2,4 meter uit. Daarnaast zijn er veel pick-up bussen met een bubbele cabine die de lengte van 6 meter overschreiden. We vragen ons af of de bestuurders van deze voertuigen zich wel realiseren, dat ook zij straks hun voertuig op een speciaal aangewezen parkeergelegenheid moeten parkeren voor een bedrag van minamaal €35,- per week.

7 januari 2012. Het bestuur heeft vandaag vergadert. Als datum voor de jaarvergadering is vastgesteld: 3 maart 2012. Houdt U deze datum vrij? Tijdstip is 10.00uur, locatie: dorpshuis 'de Wimpel' in Sint Philipsland

28 december 2011. Het 2e gesprek met Kees Slager heeft plaats gevonden. Het was een zeer positieve avond. Niet alles wat besproken is, kan hier worden vermeld. Deze onderwerpen dienen nog binnen de vereniging te blijven. Op de jaarvergadering in 2012 horen jullie hier meer over.

17 december 2011. Na een eerder bezoekje van Peter en Henk aan Kees Slager, zijn beider heren nu opnieuw uitgenodigd. Het bezoek staat gepland op 28 december 2011. Een deel van de fractie van de SP zal hier ook bij aanwezig zijn. We houden u op de hoogte.

9 november 2011. Het is bijna niet te geloven, maar na ruim een jaar niets, en dan ook werkelijk niets te hebben vernomen van iets of iemand uit de gemeenteraad, was daar ineens Kees Slager. Kees zit per 1 juli in de commissie ruimte, en wilde wel eens weten hoe de vlaggen er bij hingen. Peter en Henk zijn op bezoek geweest bij Kees thuis, en hebben hem voorzien van de nodige informatie en bergen papierwerk. Kees gaat hier mee aan de slag, en binnen enkele weken hopen we van hem te horen wat de vervolgstappen zijn